logo.jpg

Kære alle FDA klubber

 

Som tidligere vil vi give jer muligheden for at forhånds booke pladser til Daydreamers Meet 2023. Det gælder både campingvogn og telt pladser ( så i kan være tæt på hinanden) Bemærk! at vi har rykket til Tors - Søndag i uge 31


Skriv til meet@daydreamers.dk

Hvor mange campingvogne, hvor mange teltpladser og hvilken plads i ønsker at ligge på. Las Vegas, Grand canyon eller New York. 
prioriter gerne udfor pladsnavn med 1, 2, 3 hvilken plads i helst vil ligge på.

Vi kan ikke love i får den plads i helst vil have, men vi vil gøre hvad vi kan for at jeres ønsker bliver opfyldt.


Da der er campingvognspladser både med og uden fortelt, må i gerne skrive hvor mange i har med og uden fortelt.

Prisen for camping vogne er 300,- kr når FDA rabat er fratrukket. I skal KUN overfører 300,- kr. pr campingvogn, da vi fratrækker rabatten med det samme.


Hvis i har nogen spørgsmål til pladser så kontakt Tobias på 21630077 eller formand@daydreamers.dk


Toilet & bad
ligesom i år er det fodboldklubben der selv passer deres toiletter og det betyder at vi skal betale 40 kr pr person for at benytte toilet og bad hele weekenden. De har så lovet at der er døgnbemanding hele weekenden = rene toiletter.
Disse toilet & bad armbånd ville vi være rigtig glad for hvis i bestilte sammen med jeres pladser, så kommer alle hurtig gennem indgangen.
Hvis i ikke ønsker at støtte boldklubben er der stadig toilet vogne på pladsen som er gratis at benytte, men dog ikke bad.

 

HUSK SVAR SENEST 01/04 ellers må i vente på at almindelig booking åbner. Men ved almindelig booking ligger der et Maks. på antal pladser pr. bestilling på 5.Sponsorer eller dealer

Hvis i selv, eller hvis i kender nogen der kunne ha lyst til at have en dealerplads på Daydreamers Meet 2023, eller hvis i kender nogen der ønsker at sponsorer træffet mod reklamering på træffet, så hold jer ikke tilbage med at kontakte Joan på 50601079 eller på mail: meet@daydreamers.dk

 


Mvh
Daydreamers

Mobil: 21630077
www.daydreamers.dk


Link Til PladskortHold i dag

Instagram