På Daydreamers meet kommer der selvfølgelig og forskellige dealere

Der er placeret rundt om på pladsen, men vi har ved siden af teltet en samlet dealerplads.

Listen er ikke udtømt og der vil løbende blive lagt firmaer op. så stay tuned og hold øje med hvad du skal investerer i, på Daydreamers Meet


Bliv klædt på i den rigtige stil til Daydreamers fest med live musik tors, fre og lørdag


Keyman.jpg


Få lavet nye "originale" nøgler til netop din model Amerikanske bil

Sker der noget med bilen under Daydreamers Meet eller har du en bil hjemme i garagen der har brug for en kærlig hånd? så tøv ikke med at stikke hovedet ind forbi Colbes Autoteknik

Muscle Cars Garage is a unique one-stop-shop for your business-, garage-, man cave- and home-retro products.

We sell garage retro items, neon signs, tin signs, retro gas pumps, retro diner furniture, bar stools and table, car covers, lifts, etc.

We are also able to custom make products for you. Contact us for further information.

Muscle cars garage.jpg
Endnu en lokal butik, hvor velvare og gode produkter til dig er i fokus


Hos Steen fra Striping DK kan du enten få lavet et billede af konen, børnene eller trukket et par striper på din bil i bedste 50'er stil. Steen maler på bland andet på døre, klapper, lærrede og hele biler.

Nyt bæltespænde? eller nyt læderbælte Så er det hos Cindy fra Buckles 'n' Bows i dealer street du skal henvende dig. 

Vort motto er: Se – det er livskvalitet.

Livskvalitet har mange facetter og hos Tølløse Optik er målet at give dig og dit syn en individuel optisk løsning med øget livskvalitet både i fritids og arbejdslivet.

Der findes et utal af optiske løsninger, og på hjemmesiden vil det være muligt at finde forslag der kunne passe dig.

Med mange års erfaring indenfor Optik, Kontaktlinser og Svagsynsoptik, glæder jeg mig til at vejlede og finde den bedste synsløsning til dig.

Tølløse Optik er selvstændig og uden bindinger til bestemte mærker.

Jeg vil glæde mig til at tage udfordringen op!

På gensyn i Tølløse Optik, hvor ønsket om øget livskvalitet gennem bedre syn er drivkraften.

 

Hilsen Mie
SMØREMIDLER, ADDITIVER & RENGØRINGSMIDLER

med højere ydeevne, længere levetid og rentabilitet.

Originale Amerikanskenummeplader 1911 - 2019, Pins, originale bil reklamer fra 1940 - 1980

Day-Dreamer har alt fra Krukker til sprut. kig forbi! 
Rommes Custom

Slag af reservedele og reperation af amerikanske biler
DIXIE-LAND.DK

Rockabilly tøj til damer, herrer og piger. Pin-up kjoler, vintage tøj, retro kjoler og ægte amerikansk workwear i old school stil.  Vi forhandler Dickies. Stetson, King Louie, Hell Bunny, Collectif, Rumble59, Steady og mange mange andre mærker.Jeg har I mange år været forelsket i Retro segmentet, specielt på kjoler og sko og tilbehør, Det er for dem som kender mig ikke en hemmelighed at mit HJERTE banker for sjove, finurlige, farverige glade kjoler med et twist af retro og vintage inspiration. Jeg har flere fantasiske samarbejder med Danske Designere, så som Margot by MWM, Weiz Copenhagen, Du Milde, og det hollandske mærke King Louie, alle mærker som har en passion ligesom min.

Til dig som ikke er til kjoler så har jeg Jeans og Bukser fra bla.Mapp  Som jeg personligt syntes har en god pasform, med power stretch.

Mange af mine sko er fra Lola Ramona som er et dansk mærke med høj genkendelighed, der er altid skønne farver og lækre detaljer på deres sko og sneaker. Jeg fører også to andre sko mærker såsom DL Sport og Wonders som jeg syntes har dejlige pasformer og skønne kvaliter, og på hygge hjemmesko fronten har jeg Haflinger hjemmesko, de er 100% økotex uld, nogle modeller har gummisåler så de kan bruges udendørs.
Har du probelmer med gearkassen, eller forvirret over hviklen olie du skal bruge, så besøg Cronborg Innovation Aps
My 50' Closet

Vores tidslomme

Vores mål er at give dig det største og bedste udvalg af reproduceret tøj indenfor Rockabilly stilen/ 50'er looket.Vi har forskellige print, stil og størrelser. Sammen skal vi nok finde det rigtige look til dig!

På vores facebook vil du kunne se åbningstider og løbende opdateringer. Vi håber du også vil besøge os på instragram.Speedy Mike
Salg af T-shirt


Max Trading
Salg af T-shirt


NORLIQ Sureau blev udviklet af René Christensen i slutningen af 90’erne med afsæt i en ung mands fascination og smag for alkohol.


Eksperimenterne var mange og processen blev først perfektioneret næsten 15 år senere, hvor RC Wine så dagens lys med NORLIQ Sureau som eneste produkt.


Den meget positive modtagelse gav René blod på tanden og resulterede i endnu et produkt, NORLIQ Cerise, i slutningen af 2013. Samtidig var den første – meget lille – produktion af en likør lavet på basis af grønne valnødder sat i gang.


Denne ambitiøse stigning i aktiviteterne kunne nu for alvor føres ud i livet, da Per Rasmussen – med sin baggrund i finans, administration og afsætning – ved en tilfældighed kom på banen.


Hos Vandværksgården  finder du alt inden for jagtudstyr samt masser af artikler til vildtopdræt, fjerkræ- og husdyropdræt. Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på info@jagtoghusdyr.dk eller på telefon 20458504. eller besøge os her på træffet

Jays Performance har over 20 års erfaring inden for salg af reservedele og service af amerikanske biler. Passionen og interessen for amerikaner biler kommer fra egen interesse for den amerikanske kultur og sjælen ved de fede biler.


Jays Performance sælger de nyeste innovative systemer og reservedele, samt hjælper og vejleder dig med de rigtige reservedele til din amerikaner bil – om det er en Ford A fra 1930 eller en ny Mustang fra 2022.
Besøg Danielle fra fredag kl. 10:00 hvis du trænger til en ny udsmykning på kroppen.
Er du dækket rigtigt?

Husk at tegne en forsikring inden skaden er sket.

Eller besøg Rene fra IF forsikring til en snake om forsikringer på daydreamers meet 2023
Biler, carcover og andet godt. besøg Daniel fra Dream Machines i dealer street

Dyvellyst specialiteter

Alt i pølser, oste og flæskesvær. samt et bredt udvalg af Polske specialiteter.


Hold i dag

Instagram